10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

Valeriu Iftime: “E o criză, dar nu e cel mai important lucru schimbarea antrenorului. Am un proiect cu Leo, e un om devotat, cred în munca lui”

valeriu iftime

Leo Grozavu beneficiază în continuare de încrederea conducătorilor de la FC Botoşani chiar dacă rezultatele din debutul campionatului nu au fost pe măsura aşteptărilor. Finanţatorul Valeriu Iftime a declarat că nici nu se gândeşte la la înlocuirea antrenorului care a dus echipa în Europa League.

“După cum am jucat în seara asta, nu poți să spui că Leo trebuie schimbat. E o criză, dar nu e cel mai important lucru schimbarea antrenorului. Am un proiect cu Leo, e un om devotat, cred în munca lui. Leo rămâne la Botoșani încă multă vreme de acum încolo, pentru că știu cât muncim”, a spus Valeriu Iftime la Digi Sport.

FC Botoşani are doar două puncte după patru etape din noul sezon al Ligii I dar asta nu îi îngrijorează foarte tare pe oficialii clubului deoarece jocul prestat de echipa lui Leo Grozavu a fost unul destul de bun, exceptând partida de la Timişoara.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA