Valeriu Iftime: “Dimitrov este unul din cei mai buni fundaşi dreapta din România. Cabrera l-a înlocuit pe Marius Croitoru fără niciun fel de problemă”

0
456

fc botosani - steaua 0-1 cabrera (36)

Bulgarul Radoslav Dimitrov şi argentinianul Gonzalo Cabrera sunt cei mai buni jucători transferaţi de FC Botoşani în vara anului trecut. Cei doi sunt deja în atenţia mai multor cluburi atât din România cât şi din Europa.

Dimitrov a demonstrat că este un jucător polivalent, a jucat atât pe dreapta cât şi stânga, a marcat un gol şi are cinci pase de gol. El ar putea fi următorul transfer al FC Botoşani după fundaşul Michael Ngadeu.

“Dimitrov este unul din cei mai buni fundaşi dreapta din România. La ce curaj are. Este pentru prima dată când Andrei Patache are cu adevărat un concurent. De şapte-opt ani toţi antrenorii i-au căutat un înlocuitor. Acum are un adversar pe post extraordinar de competent”, a declarat Valeriu Iftime.

Un alt jucător transferat în 2015 şi care confirmat este argentinianul Gonzalo Cabrera. Adus ca înlocuitor pentru veteranul Marius Croitoru, Cabrera s-a impus repede în lotul FC Botoşani şi a devenit titular.

“Cabrera l-a înlocuit pe Marius Croitoru fără niciun fel de problemă. El nu l-a înlocuit la discurs, nu poate fi căpitan, nu poate vorbi. În joc este mai util, un distribuitor de pase. Noi încă nu avem vârful care trebuie la ce pase pune Cabrera”, a mai precizat Valeriu Iftime.

O altă achiziţie importantă este portarul Plamen Iliev. Acesta a început foarte bine sezonul dar pe finalul anului a pierdut postul de titular.