10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

Valeriu Iftime despre cel mai talentat fotbalist de la FC Botoşani: „Are un talent cu carul dar trebuie să ai nervi tari ca să lucrezi cu el”

svichi

Armand Svichi este cel mai tânăr jucător din lotul echipei FC Botoşani dar în acelaşi timp şi cel mai talentat. Cu toate acestea, cariera lui stă sub semnul întrebării din caza unor probleme legate comportament, de modul cum se pregăteşte şi de atitudinea pe care o are faţă de fotbal.

Fotbalistul în vârstă de 18 ani, driblează extraordinar şi a fost comparat cu Sânmărtean. Leo Grozavu i-a dat şansa să-şi arate valoarea şi l-a titularizat în meciul cu Steaua. Nu ajucat rău dar nici nu a impresionat în faţa unor jucători precum Papp, Varela sau Szukala.

„La Armand este o problemă. Cred că are o problemă de educaţie. Are un talent cu carul dar trebuie să ai nervi tari, ca antrenor, ca să lucrezi cu Svichi. El poate deveni un mare fotbalist, are un talent formidabil. E în stare să dribleze pe oricine. Are nevoie de pregătire şi trebuie să-i fie capul la fotbal”, a spus Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA