3.5 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Valeriu Iftime: “Dacă PSD-ul propune acest primar care se ia de mine, înseamnă că e o problemă”

Războiul declarațiilor dintre omul de afaceri Valeriu Iftime și primarul Cosmin Andrei continuă iar patronul clubului FC Botoșani îl compară că edilul municipiului Botoșani cu Ana Pauker.

După meciul de sâmbătă, Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, l-a criticat pe primarul Cosmin Andrei pentru că a întârziat finalizarea documentației pentru stadionul Municipal și depunerea ei la Compania Națională de Investiții. Răspunsul primarului Cosmin Andrei l-a deranjat pe omul de afaceri care a precizat că va urmări mai atent ce se întâmplă în municipiul Botoșani.

“Este o mică obrăznicie a lui și nu cred că PSD-ul îmbrățișează o asemenea opinie a unui tânăr pesedist. Pare mai mult așa, legat de Ana Pauker. Eu îl întreb de ce nu face stadion sau care este stadiul și el, nu numai că nu îmi răspunde, mă și analizează ce fac eu, cu ce mă ocup, de ce nu iubesc eu mai mult orașul ca el. Sunt lucruri deranjante pentru mine. Mă gândesc foarte serios dacă nu trebuie să mă uit și eu la activitatea lui pentru că am dreptul să o fac. Un copil care nu poți să spui că a făcut mare lucru în oraș. Dar încă nu e treaba mea. Nu mi-a arătat niciodată noul proiect, nu a vorbit cu nimeni de la FC Botoșani. I-am spus: aveți grijă, noi trebuie să jucăm pe stadion, să se lucreze pe etape. Poate nu e cel mai politicos mod cum i-am spus dar eu îl întreb ceva de stadion, nu îl întreb de ce are acasă. Dacă PSD-ul propune acest primar care se ia de mine, înseamnă că e o problemă. Nu poți să spui așa ceva despre mine. De la începutul lui noiembrie sunt patru luni de zile și spune același lucru. Eu am rămas surprins. Dacă un primar are o asemenea atitudine cu mine… Eu mă războiesc cu el numai pe stadion. Nu l-am întrebat de străzi, de teatru. Povestea este să construim și nu să ne ambalăm pe lucruri care nu sunt de interes public. Lucrurile personale sunt personale. Dacă de zece ani suntem în Liga 1 înseamnă că am manageriat bine. Fotbaliștii pleacă de la mine pentru că ăsta este sistemul și iau niște bani pe ei. El trebuie să înțeleagă că nu mă lupt cu el ci vreau să ajut să se întâmple ceva cu fotbalul”, a spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA