33.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Valeriu Iftime: “Curileac a fost domn. Surpriza a fost la Tincu. I-am dat banii pe care i-a cerut numai că el vroia banii fără niciun fel de condiţionare”

tincu patache

FC Botoşani s-a despărţit în această vară de doi jucători de bază în sezoanele trecute. Este vorba de portarul Vasile Curileac şi fundaşul Răzvan Tincu. Cei doi au ajuns la final de contract şi nu au acceptat oferta făcută de conducătorii clubului pentru a continua la Botoşani.

Dacă Vasile Curileac a rămas în relaţii bune cu oficialii FC Botoşani, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Răzvan Tincu. Fostul fundaş a solicitat un contract mai mare şi nu a acceptat clauzele pe care oficialii botoşănen doreau să le impună.

“Curileac a fost domn, a spus că îmi dă mai mulţi bani în partea cealaltă şi vreau să plec. Nici nu ştiu unde pleacă. Nu este o perdere. Noi nu am avut portar decât câteva etape. Surpriza a fost la Tincu. I-am dat banii pe care i-a cerut numai că el vroia banii fără niciun fel de condiţionare. I-am spus: joci o parte din meciuri, primeşti banii. Să nu mai spun că nici nu i-a dat un telefon lui Leo Grozavu. Totuşi Leo l-a promovat în divizia A, l-a luat şi la Iaşi. Răzvan e un băiat deştept dar acum sunt dezamăgit. Chiar dacă ar vrea să mai vină, nu l-aş mai lua. Există o dezamăgire vis-à-vis de comportament”, a spus finanţatorul Valeriu Iftime.

Între timp, FC Botoşani şi-a rezolvat problema în centrul apărării. Pe cele două posturi  de fundaşi centrali se vor lupta Michael Ngadeu, Andrei Cordoş, Florin Plămadă şi Stelian Cucu.

În ceea ce priveşte portarii, FC Botoşani încă mai caută soluţii. Titular va fi bulgarul Plamen Iliev, venit de la Levski Sofia, dar oficialii botoşăneni mai vor un portar cu experienţă.

“Trebuie să avem trei portari buni. E o întâmplare fericită cu acest portar bulgar. Este un portar scump pentru noi dar e talismanul nostru viitor. Vom vedea ce facem cu el”, a mai precizat Valeriu Iftime.

În afara lui Iliev, FC Botoşani îl mai are în lot pe Tiut dar şi pe Cătălin Samoilă, un portar venit în probe.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA