22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Valeriu Iftime: „Creştem de la meci la meci şi începem să jucăm ca o echipă matură”

valeriuiftime fcbt-steaua

Finanţatorul echipei FC Botoşani este mulţumit de ceea ce a văzut în meciul cu Rapid chiar dacă trupa lui Leo Grozanu nu a câştigat. Valeriu Iftime a remarcat atitudinea jucătorilor şi maniera în care aceştia au abordat meciul din Giuleşti.

Oficialul botoşănean consideră că echipa pregătită de Leo Grozavu a practicat un joc spectaculos şi că începe să se vadă experienţa acumulată de unii jucători.

„Pe de o parte sunt trist dar pe de altă parte, uitându-mă la ultima fază, putea fi mai rău. A fos un meci frumos, un meci în care am jucat. Poate trebuia să jucăm mai repede Croitoru. E păcat. Noi puteam să învingem astăzi. Am jucat la o echipă disperată. Suntem buni, ne dau greu gol. Creştem de la meci la meci şi începem să jucăm ca o echipă matură. Am jucat la Rapid, a fost o galerie care te pune puţin la respect. Noi am jucat dezinvolt. Una peste alta, rezultatul este echitabil. Vasile Curileac a fost erou astăzi. Avem un portar bun, fundaşi foarte buni. Mai trebuie ceva la mijloc. Suntem un drum pozitiv”, a spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA