18.9 C
Botoșani
joi, 8 iunie 2023

Valeriu Iftime: “Cred mai mult în antrenorul Leo Grozavu decât în jucătorul Golofca. El trebuie să demonstreze că e fotbalist”

valeriu iftime

Valeriu Iftime şi Cornel Şfaiţer l-au convins pe Leo Grozavu să revină pe banca tehnică a FC Botoşani. Aceştia au avut o discuţie joi seara iar astăzi au anunţat oficial revenirea lui Leo Grozavu. Finanţatorul clubului botoşănean susţine că Leo a revenit în aceleaşi condiţii şi că de fapt este o continuare a colaborării deoarece contractul său nu a fost reziliat.

“Am avut aseară o discuţie cu Leo, cu întreg consiliul director. Am convenit să continuăm în formula cu care am început acest campionat, adică cu Leo şi toată echipa. Nu a fost o negociere, nu au fost nişte condiţii puse. A fost o discuţie să lămurim unele aspecte. Revenirea se face în aceleaşi condiţii, noi nu am reziliat contractul. Gestul în sine este condamnabil dar noi am spus că vrem să demonstrăm că nu suntem aşa. Leo îşi asumă greşeala, eu cred că el este un antrenor foarte bun şi nu era un moment potrivit ca el să plece în altă parte şi nici pentru noi să schimbăm antrenorul. Suntem într-o situaţie nu foarte grozavă în clasament şi se poate întâmpla orice. Cu Leo am mai multă siguranţă. Noi trebuie să-i arătăm un fel de încredere şi ataşament faţă de valorile lui ca antrenor. Sunt absolut convins că se va observa o schimbare de comportament. Pentru noi important este ca echipa să joace bine. Sunt mulţi oameni valoroşi care pot avea o greşeală iar măsura radicală, de cele mai multe ori, nu este cea mai bună soluţie”, a declarat Valeriu Iftime.

Cât priveşte relaţia dintre Leo Grozavu şi Cătălin Golofca, Valeriu Iftime spune că aceştia vor trebui să colaboreze chiar dacă nu au o relaţie prea bună. În acelaşi timp, între antrenorul Grozavu şi jucătorul Golofca, el îl prefer pe primul.

“Cătălin Golofca este jucătorul nostru, mergem mai departe, dacă e bun joacă… A făcut o declaraţie la nervi şi nu vreau să mai comentez subiectul. Ar trebui să colaboreze ca până acum. Nu cred că din momentul ăsta Leo are ceva special cu el. Şi noi când eram elevi sau studenţi am avut profesori care ne mai chinuiau dar profesorii care ne-au chinuit ne-au învăţat multă carte. El trebuie să se antreneze, să arate că este fotbalist şi va juca. Între antrenorul Leo Grozavu şi jucătorul Golofca sunt lucrurile un pic dezechilibrate. Am încredere în Leo ca antrenor şi de asta am insistat să vină. Cred în Cătălin ca jucător dar trebuie să rămână. Pe de altă parte, el nu este Croitoru. El se afirmă la 27 de ani. El trebuie muncească prea mult. Eu cred mai mult în antrenorul Leo Grozavu decât în Golofca. El trebuie să demonstreze că e fotbalist”, a mai spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA