1.2 C
Botoșani
joi, 22 februarie 2024

Valeriu Iftime: “Cătălin Flutur este indispensabil pentru politica liberală la Botoșani. Este o locomotivă extraordinar de interesantă”

Omul de afaceri Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani și totodată președintele Camerei de Comerț Botoșani, va prelua conducerea Organizației Județene PNL Botoșani și se pare că va face echipă cu Cătălin Flutur și prefectul Sorin Cornilă.

Deși în urmă cu patru-cinci ani a avut mai multe contre cu Cătălin Flutur, Valeriu Iftime consideră că fostul primar al municipiului Botoșani poate ajuta foarte mult Partidul Național Liberal.

“Cătălin are un bazin electoral, jos pălăria. Dar nu cred că mai are forța și energia să facă mai departe lucrurile astea. Rămâi în Partidul Național Liberal. E bun de deputat, de senator, secretar de stat. Are experință. Deși Cătălin este cel mai bine clasat, într-un sondaj. Este cel mai matur om politic dar dacă vine cu adevărat, cu instalația încărcată. Este o locomotivă extraordinar de interesantă. Povestea este cum îl vede lumea după șapte ani. În ultimul mandat nu a mai fost performant și apoi patru ani nu a mai fost în politică. El este indispensabil pentru politica liberală la Botoșani. Trebuie să vorbesc cu Cătălin, să văd ce spune, ce vrea să facă. Am lucrat cu Cătălin când era primar, în mandatul doi. Rachetă. Toate intrările în Botoșani s-au făcut pe vremea lui Flutur, teatrul atunci s-a început iar dacă erau atenți, era gata. Atunci am făcut proiectul Cornișa. Termoficarea. (…) Dincoace prefectul. Un copil interesant, bun, numai că să nu fie bocancii mai lungi decât pantoful. Fii modest, capul plecat. Nu e așa ușor să câștigi în fața doamnei Federovici. Doamna are măsură, știe ce vorbește”, a declarat Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA