9.7 C
Botoșani
duminică, 26 martie 2023

Valeriu Iftime: “Aș fi foarte, foarte hotărât să găsim un contracandidat domnului Burleanu”

Patronul clubului FC Botoșani nu îl mai susține pe Răzvan Burleanu și vrea un alt președinte la Federația Română de Fotbal. Până în momentul de față, singurul care și-a anunțat candidatura la șefia FRF este actualul președinte.

Valeriu Iftime a fost unul dintre susținătorii lui Burleanu dar acum spune că actualul președinte FRF trebuie înlocuit.

“Eu nu mai sunt un fan deschis al domnului Burleanu, având în vedere situația fotbalului nostru. Eram singurul din țara asta care spuneam că Burleanu este o soluție. Acum spun că nu mai este o soluție. Eu cred că lucrurile trebuie schimbate. Mi s-a spus că trebuie să semnez nu știu ce document, o adeziune. Să semnăm o adeziune cu două luni înainte, că îl votăm”, a spus Valeriu Iftime la Sport.ro.

“Aș fi foarte, foarte hotărât să găsim un contracandidat domnului Burleanu. Fotbalul românesc este în groapă, merge din ce în ce mai prost. Să nu găsești măcar doi-trei candidați serioși care să vină cu dorința de construi ceva… E adevărat că nu e ușor să faci o campanie. Să avem un contracandidat pentru domnul Burleanu ar fi important pentru fotbalul nostru. Eu sunt revoltat că nimeni nu înțelege”, a mai spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA