4.2 C
Botoșani
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Valeriu Iftime: “Am văzut niște greșeli de arbitraj. Ne pune în gardă rău de tot”

FC Botoșani a câștigat în fața Chindiei Târgoviște și a urcat pe loc de play-off dar Valeriu Iftime este îngrijorat. Nu de joc ci de greșelile de arbitraj care ar putea influența lupta pentru locul șase.

“Am o anumită frică pentru că am văzut niște greșeli de arbitraj. Cel puțin la primul gol marcat de Marko Dugandzic. Ne pune în gardă rău de tot. Nu poți anula golul ăla. Chiar dacă ăla ridică fanionul”, a spus Valeriu Iftime.

Pentru FC Botoșani urmează meciul de pe teren propriu cu Hermannstadt, după care deplasarea de la Sf. Gheorghe și meciul de pe Municipal cu Poli Iași.

“Suntem pe locul cinci acum și trebuie să mergem mai departe. Trebuie să învingem pe Hermannstadt și apoi avem nevoie de încă o victorie din meciurile cu Sepsi și Iași”, a mai spus Valeriu Iftime.

Viitorul și Gaz Metan au un final de retur mult mai dificil. Echipa lui Hagi joacă luni la Iași după care va întâlni pe teren propriu pe CSU Craiova. În ultimele două etape, Viitorul va juca în deplasare cu CFR Cluj și acasă cu Academica Clinceni.

Gaz Metan va juca în ultimele trei etape cu CFR Cluj (acasă), Academica Clinceni (deplasare) și Dinamo (acasă).

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA