Valeriu Iftime: „Dacă mai cărăm mult pianul, îl stricăm. Azi am fost nişte cărăuşi de pian”

0
334

valeriuiftime fcbt-gaz

Principalul finanţator al FC Botoşani este foarte mulţumit de rezultat dar spune că jocul încă suferă şi că echipa mai are mult de muncit. În acelaşi timp, Valeriu Iftime s-a arătat dranjat de maniera de arbitraj a centralului Alexandru Tudor.

„Am fost norocoşi. Astăzi s-au întors nişte ocazii ratate cu Gaz Metan. Au muncit mult, cred că s-au stors de ultima picătură de energie şi este important şi frumos pentru noi. În opinia mea, dacă mai cărăm mult pianul, îl stricăm. Azi am fost nişte cărăuşi de pian. Îl felicit pe Leo pentru tactică. Cu Astra nu te iei la trântă pentru că Astra ne bate la fotbal. Faptul că au rupt jocul, ne-a ajutat mult. Nu sunt deloc de acord cu maniera de arbitraj a lui Tudor. Când un arbitru iese în evidnţă este cu totul altceva decât fotbal. Fotbaliştii sunt actorii principali. Când dai 10-11 galbene, pare un măcel. Pe de altă parte, Ianc şi-a meritat soarta. Golul a fost o întâmplare frumoasă. Astra are fotbalişti buni dar astăzi au venit în vârful bocancilor. Hai să-I batem şi pe ăştia şi să plecăm acasă. Fotbalul te pedepseşte ”, a spus Valeriu Iftime.

Finanţatorul botoşănean este optimist că fundaşul camerunez Michael Ngadeu va juca din ce în ce mai bine şi va fi un câştig pentru echipa antrenată de Leo Grozavu.

“Am început să cred că Ngadeu este ok. Astăzi a jucat bine. Dacă îşi intră în formă, avem şansă d a avea un fundaş central bun. Avem multe de făcut şi trebuie să construim”, a spus Valeriu Iftime.