1.8 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Valeriu Iftime: „Am fost la Giurgiu ca să vedem Dunărea şi nu să jucăm fotbal. Eu ţin foarte mult la Leo şi cred că are puterea de a reveni”

valeriuiftime fcbt-gaz

Principalul finanţator al FC Botoşani nu a fost prezent la meciul de la Giurgiu deoarece era plecat din ţară dar a ştiut ce se întâmplă în acest joc. La final, Valeriu Iftime l-a criticat pe căpitanul Florin Acsinte pentru ceea ce a făcut şi a declarat că are mare încredere în antrenorul Leo Grozavu.

„După meciurile din Turcia eu chiar credeam că echipa poate mai mult. Astăzi părem o echipă dezorganizată. Conduşi cu 2-0, om în minus. Noi am fost la Giurgiu ca să vedem Dunărea şi nu să jucăm fotbal. Nu mă gândesc la un şoc la echipă. Schimbarea de antrenor este ultima soluţie. Atunci când crezi că el nu mai poate gestiona, faci o schimbare. Eu ţin foarte mult la Leo şi cred că are puterea de a reveni. Astăzi am rămas surprins de echipă, Lazar în poartă şi Oltean în locul lui Tincu. Lazar s-a născut cu calităţi dar face greşeli impardonabile. El ne-a băgat în groapă la Cluj, la Ploieşti a primit un gol de cascadorii râsului iar astăzi a greşit din nou. Mă îngrijorează soarta lui Oltean. M-am bătut cu Leo ca Oltean să rămână, crezând că este o valoarea. Nu mai vorbesc de Acsinte. I s-au terminat rezervele de inteligenţă de a făcut gestul ăla”, a spus Valeriu Iftime la Look TV.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA