-2.5 C
Botoșani
luni, 4 decembrie 2023

Valeriu Iftime: „Am două meciuri la care trebuie să iau pastile”

valeriuiftime fcbt-gaz

Principalul finanţator al FC Botoşani este extrem de dezamăgit de ceea ce a văzut în partidele cu Gaz Metan şi Petrolul Ploieşti. Valeriu Iftime consideră că jucătorii lui Leo Grozavu nu s-au trezit încă şi că se consideră mai valoroşi decât sunt.

„Mie îmi pare rău. Eu am fost în cantonamentul din Austria şi m-am îmbolnivit de lipsă de modestie. Noi nu suntem modeşti. Nu avem nicio şansă nici în meciul următor. Eu nu văd. Astăzi, la 3-0 era compasiune. Ăia s-au oprit. Ei nu sunt nemţi. Dacă erau nemţi, nu le puteam număra. Trebuiau doi secunzi să numere golurile lui Leo. Noi nu suntem cu picioarele pe pământ. Noi credeam că mergem şi batem echipe. Noi nu suntem o echipă care să ne gândim la victorie. Noi trebuie să plângem în fiecare zi după 0-0. Dacă putem să dăm şi noi un gol, ne îmbătăm de bucurie. Nu te apuci să joci deschis cu Astra sau Petrolul pentru că iese un dezastru. Suntem complet neatenţi în apărare. Avem o echipă care s-ar putea să ne creeze multe dureri de cap”, a spus Valeriu Iftime care a adăugat:

„M-am chinuit, m-am dat peste cap. Nu mai spun eforturile pe care le-am făcut în această vară. Cantonament, pregătiri… Mă doare capul. Am două meciuri la care trebuie să iau pastile. Începe meciul şi ne dau gol ăia. Nu am nici măcar o jumătate de oră de speranţă. Toată vara s-au gândit doar la cum facem contracte cât mai mari. trebuie să munceşti mult ca să ai pretenţii de divizia A”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA