Valeriu Iftime: “Acum e prima dată când cred că putem emite pretenţii serioase cu Steaua”

0
473

fc botosani - steaua 0-1 (50)

După calificarea în optimile Cupei Ligii, FC Botoşani se pregăteşte să înfrunte pe Steaua Bucureşti, în etapa a IV-a a Ligii I. Meciul este programat să se dispute vineri seară, începând cu ora 21.00, pe stadionul Municipal.

Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani, este mai optimist ca oricând şi spune că de această dată echipa lui Leo Grozavu poate învinge reprezentanta României în play-off-ul Champions League.

“E prima oară când aştept meciul cu Steaua. Până acum veneam să văd cum ne bat şi cât de greu putem rezista după o înfrângere cu Steaua. Acum e prima dată când cred că putem emite pretenţii serioase, cu efort, cu stare, cu nebunie. Jucăm acasă şi abia aştept să învingem prima data Steaua”, a declarat Valeriu Iftime.

Nu la fel de nerebdător este antrenorul Leo Grozavu. Ba din contra, acesta este îngrijorat că are prea puţin timp la dispoziţie pentru a pregăti acest joc.

“Sunt puţine zile de pregătire pentru meciul cu Steaua dar ce să facem? Dacă aşa am avut ghinionul. Nu am jucat în prima etapă. Acum Steaua are meci în Liga Campionilor şi au fixat jocul vineri. Era bine dacă puteam juca cu Steaua sâmbătă sau duminică. Dacă nu jucat în Liga Campionilor, meciul era în altă zi, mai mult ca sigur. Aveam şi noi mai mult timp la dispoziţie. Asta este”, a afirmat Leo Grozavu.

În plus, tehnicianul botoşănean are şi câteva absenţe importante. Este vorba de mijlocaşii Mihai Bordeianu şi Stelian Cucu, la care se adaugă atacantul Andrei Hergelegiu. Primul este suspendat iar ceilalţi doi sunt accidentaţi.