16.4 C
Botoșani
vineri, 14 iunie 2024

Valeriu Iftime a reacționat după declarația lui Ambrosie: „E o lipsă de respect față de tot ce am făcut noi”

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, spune că nu a existat nicio discuție cu conducătorii de la Poli Iași cu privire la prețul biletelor. Mai mult, el s-a arătat deranjat de declarația făcută de președintele celor de la Poli Iași.

„Cum să-i spun eu ce prețuri să pună la bilete? Este o chestiune pe care o face pentru fi mai puțini spectatori botoșăneni în tribune. Mi se pare o imensă răutate. La deschiderea pe care le-am arătat-o noi lor… Și eu mai ales. Puteam să mă opun. Dacă așa a făcut, e o lipsă de respect față de tot ce am făcut noi. Ar fi culmea ca cineva de la noi să ceară așa ceva.  Chiar am să discut cu ei. Eu nu am vorbit niciodată cu domnul Ambrosie, nici nu mă cunosc cu el. În schimb, când am fost întrebat, am spus da din prima. Să joace la Botoșani. Eu nu pot să deschid porțile pentru că ei sunt organizatorii”, a spus Valeriu Iftime.

Într-o conferință de presă, Adrian Ambrosie, președintele clubului Poli Iasi, a declarat că oficialii FC Botoșani i-au solicitat ca prețul biletelor la meciurile pe care le joacă pe Municipal, să fie 40 cu 20 de lei.

„Este decizia clubului din Botoșani, atunci când am avut prima ședință de organizare a meciului cu Hermannstadt. Ei ne-au rugat să ținem prețurile 40-20 (n.r. 40 lei la tribuna acoperită și 20 lei celelalte zone ale stadionului), așa cum le au ei. Noi ne-am conformat. Pentru noi vin foarte bine aceste prețuri. Poate mai scoatem ceva din cheltuielile pe care le avem cu aceste deplasări”, a spus Adrian Ambrosie, președintele clubului Poli Iași.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA