20.6 C
Botoșani
miercuri, 28 septembrie 2022

VĂ MAI AMINTIȚI? Leo Grozavu, 7 mai 2017: „O să treacă vreo doi-trei ani şi o să plângem după divizia A la Botoşani”

Mai 2017. Leo Grozavu vorbea despre problemele de la FC Botoșani, despre lipsa condițiilor de pregătire, despre jucătorii pe care îi avea la dispoziție, despre restanțele financiare și despre dorința lui de a se lupta la play-off și cupele europene.

În urmă cu un an, la finalul sezonului 2016/2017, Leo Grozavu a decis să plece de la FC Botoșani dar a spus câteva lucruri și acum se confirmă că a avut dreptate.

„O să treacă vreo doi-trei ani şi o să plângem după divizia A la Botoşani. Nu vreau să fiu prea dur dar asta o să se întâmple”.

„Să mă bat numai la retrogradare nu îmi convine. Eu vreau să mă bat pentru play-off. Am foşti colegi care antrenează în prima ligă şi vreau să mă bat cu ei de pe picior de egalitate. Să mă duc, să mă fac de râs… Să mă îmbolnăvesc. Atunci e clar că va trebui să mă opresc. De când am venit la echipa asta, sunt aceleaşi probleme”.

„Trebuie să vadă şi conducătorii noştri că fotbalul se face cu investiţii. Am făcut un fotbal cu low-cost. Nu puteam să ne propunem mai mult, chiar dacă lumea e dezamăgită”.

„Există o stare care s-a creat de mai mult timp şi nu e propice pentru performanţă”.

La un an de la acele declarații, lucruri sunt chiar mai grave. Cornel Șfaițer, omul care asigura un echilibru clubului, a plecat. Directorul sportiv Tony Heleșteanu a plecat. A venit în schimb Croitoru, un personaj care ne aducem cu toții aminte cum a plecat de la Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1 COMENTARIU

  1. Leo …acelasi Leo care spunea ca vrea sa antreneze doar cluburi care-si permit performanta.Dupa 2 ani de stat pe bara a luat-o pe Poli care nu era pe loc retrogradabil si a lasat-o pe loc retrogradabil ,de fapt a fost demis.Una la mana a gresit cand i-au preluat pe banateni incalcandu-si asa zisele principii,a doua la mana i-a antrenat vreo 10 meciuri consecutive fara victorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA