V. Iftime: “Ivanovici a refuzat Botoşaniul. Oferta noastră era cel puţin identică cu cea de la Voluntari”

0
729

fc botosani ivanovici

FC Botoşani s-a despărţit în această vară de Petrică Ivanovici, un jucător care a avut un final de sezon foarte bun. Devenit jucător liber după expirarea contractului la FC Botoşani, Ivanovici a ales să meargă la Voluntari.

Oficialii clubului FC Botoşani spun că i-au propus lui Ivanovici prelungirea contractului şi că oferta nu a fost mai mică decât cea de la Voluntari.

“Ivanovici a avut un noroc fantastic pentru că l-a ascultat pe Leo şi apoi i-a dat foarte mult curaj Cristi Pustai, s-a pregătit, nu aveam jucător de bandă după plecarea lui Martinus… Unde a plecat el, va fi în aceeaşi situaţie ca acum doi ani. Nu este niciun fel de pierdere. El a refuzat Botoşaniul şi a spus că nu mai vrea în Botoşani. Oferta noastră era cel puţin identică cu cea de la Voluntari. Îi dădeam şi bani la semnătură. El nu a vrut să semneze în iarnă pentru că nici noi nu îi dădeam condiţii foarte bune. El nu prindea un contract de 3000 de euro la noi. Când i-a crescut valoarea, i-am crescut şi eu oferta. Nu este nicio problemă. A plecat Ivanovici şi a venit Herghelegiu. E cel puţin la fel bun”, a declarat Valeriu Iftime.