23 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

V. Iftime: „Eu îi felicit pe toți și le mulțumesc pentru ce au făcut până aici”

Patronul FC Botoșani este dezamăgit după ratarea play-off-ului dar îi felicită pe jucători și pe antrenorul Liviu Ciobotariu pentru că au ajuns să se lupte pentru locul șase până în ultima etapă.

Valeriu Iftime spune că nu are ce să le reproșeze lui Fabbrini, Ongenda și celorlalți jucători de la FC Botoșani chiar dacă au fost depășiți la toate capitolele de Viitorul.

„Eu cred că au jucat ei foarte bine în prima repriză. Au fost mai buni decât noi, mai activi. Noi am fost cumva surprinși. Bineînțeles și rupturile astea, îți e și frică să îi atingi. În prima repriză, dacă îi atingeam, aveam cinci roșii. Asta este, tipul ăsta de arbitraj în România. Cum îi atingi, cum îți dă galben. Asta este, atât putem. Cel mai important este să ne redresăm psihic. Am fost mai buni decât anul trecut. Trebuie să menținem echipa asta. Nu ai cum să judeci altfel. Mi s-a părut că am jucat bine astăzi. În prima repriză nu am fost ce trebuie. Eu îi felicit pe toți și le mulțumesc pentru ce au făcut până aici. Eu chiar nu-i critic. Au făcut un campionat  foarte bun. Mergem mai departe. Sunt trist, sunt dezamăgit dar nu sunt supărat pe niciunul dintre ei”, ne-a spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA