V. Iftime: „Dacă Moruțan nu reușește cu Gaz Metan, nu are nicio șansă la Steaua. Păcat că nu înțelege”

1
846

Olimpiu Moruțan pare a fi un nou talent al fotbalului românesc care se pierde. A avut un debut bun în Liga 1, a atras atenția mai multor cluburi din Europa și până la urmă a semnat cu FC SB. După ce a bătut palma cu Gigi Becali și a încasat primii bani, Moruțan a avut evoluții foarte slabe.
Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, consideră că dacă Olimpiu Moruțan nu își schimbă atitudinea, nu are nicio șansă de a reuși la FC SB.

„Moruțan joacă fotbal pentru el și nu pentru alții. Dacă nu înțelege că este un joc de echipă, greșește. Noi încercăm să îl punem în poziția unui fotbalist care ajută echipa. Dacă el nu înțelege, iar rămâne rezervă. Dacă nu reușește cu Gaz Metan sau cu altă echipă din play-out, nu are nicio șansă la Steaua. Între Moruțan și un mijlocaș central de număr 10 este o mare diferență. Păcat că nu înțelege. Noi insistăm pentru el, Costel încearcă să-l pună să joace fotbal dar el nu este util echipei”, a declarat Valeriu Iftime.

Olimpiu Moruțan a semnat în iarnă cu FC SB dar a fost lăsat să joace la FC Botoșani până la finalul sezonului. Evoluțiile jucătorului de 19 ani au fost din ce în ce mai modeste și a ajuns rezervă. La Mediaș a fost titular dar nu a impresionat nici măcar în fața unei echipe care se luptă să rămână în Liga1.

1 COMENTARIU

  1. Totusi si ieri Morutan a cam facut franjuri adversarii.Pustiul stie cu mingea ,scoate om din joc,din pacate trebuie sa aiba si cu cine sa combine.Totusi se cere prea mult de la el ,de multe ori e principalul vinovat ca echipa nu leaga o pasa.Sa nu uitam ca jucatorul asta adus gratis a bagat pana acum in conturile clubului un milion de euro ,in conditiile in care salariul lui nu cred ca a sarit de 3000 euro lunar.Enache tot insista cu Oaida.Nu-l vad pe Oaida peste Morutan desi primul e titular meci de meci ,iar al doilea intra rar si atunci avem pretentia sa ia mingea din terenul nostru si sa se opreasca cu ea in poarta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here