2.5 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

V. Gireadă: „La guvernare se află Partidul Social Democrat, chiar dacă miniştrii sunt tehnocraţi. Toţi secretarii de stat sunt de la PSD”

verginelgireada920

PNL şi PSD au acceptat varianta unui guvern tehnocrat după demisia lui Ponta. Niciunul dintre cele două partide nu au vrut să fie oficial la guvernare deoarece se apropiau alegerile parlamentare şi nu doreau să deconteze greşelile făcute în trecut.

Odată cu apropierea alegerilor, social democraţii spun că Guvernul Cioloş este unul liberal, în timp ce PNL-iştii afirmă că de fapt la guvernare este tot PSD-ul.

„Vreau să transmit un mesaj către cei de la Partidul Social Democrat. Astăzi, la guvernare se află Partidul Social Democrat, chiar dacă miniştrii sunt tehnocraţi. Toţi secretarii de stat sunt de la PSD. Dacă facem o analiză, au sabotat interesele ţării prin aceşti secretari de stat. Nu avem niciun kilometru de autostradă, nu avem investiţii. La jumătatea anului a fost o rectificare în care miliarde de euro au fost transferate de la anumite ministere către bugetul de stat. Ministerele au fost blocate de către aceşti secretari de stat iar sumele nu au fost cheltuite pentru investiţii. Am discutat cu foarte mulţi oameni de afaceri din Botoşani. Există o realitate cruntă, societăţile sunt la marginea falimentului. Cei de la PSD nu au făcut decât să ne saboteze în continuare pentru ca în toamnă să vină în faţa electoratului şi să spună că de fapt, noi cei de la PNL, care suntem minoritari în Parlament, am susţinut acest guven Cioloş. Este o bătaie de joc la adresa românilor”, a declarat deputatul PNL Verginel Gireadă, într-o conferinţă de presă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA