3.8 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

UTA – FC Botoșani 2-2. Două puncte pierdute în minutul 90

FC Botoșani a obținut doar un punct în deplasarea de la Arad deși a condus din minutul 55 și a avut o jumătate de repriză un om în plus.

Încurajați de cei aproximativ 8000 de suporterii arădeni, elevii lui Mircea Rednic au pus stăpânire pe mijlocul terenului încă din primele secunde ale meciului dar în minutul 3, FC Botoșani a avut șansa de a deschide scorul. Florescu a centrat de pe partea dreaptă, Enzo Lopez a scăpat din marcaj dar nu a ajuns la minge pentru a o trimite în poarta gazdelor. În minutul 14, Rareș Pop trece ușor de veteranul Alex Țigănașu, îi pasează lui Omondi dar acesta șutează pe lângă poartă. Patru minute mai târziu, Benzar șutează la colțul lung dar mingea lovește bara după care Friday Adams are o mare ocazie de gol. În minutul 32, UTA deschide scorul prin Tiberiu Căpușă, după o gafă a mijlocașilor botoșăneni, în marginea careului. Cu cinci minute înainte de pauză, FC Botoșani a avut șansa egalării. David Gabriel a rămas rămas singur cu Florin Iacob dar a șutat în portarul formației arădene.

La pauză, Friday a rămas la vestiare iar în locul lui a intrat Mitrov, jucător venit în această iarnă de la Petrolul. În debutul părții secunde, Freitas și Omondi șutează peste poarta lui Ducan iar în minutul 51 FC Botoșani a reușit egalarea. Țigănașu a centrat foarte bine de pe partea stângă iar argentinianul Enzo Lopez a marcat cu capul. Cinci minute mai târziu, Mitrov deposedează un adversar, mingea ajunge la Enzo Lopez care îi pasează lui David Gabriel iar acesta marchează pentru 1-2. În minutul 65, Florescu centrează în careul mic dar argentinianul Enzo Lopez nu reușește să împingă mingea în poartă. În minutul 71, Conte îl calcă intenționat pe Florescu iar arbitrul George Găman îl elimină pe jucătorul arădenilor, după ce a revăzut faza.

Odată cu trecerea timpului, elevii lui Bogdan Andone au făcut pasul în spate și le-au  permis arădenilor să atace. Florescu și Kaprof ratează două mari ocazii de gol în minutele 84 și 86 după care în minutul 90, UTA egalează prin Lopez, în urma unui corner. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, iar FC Botoșani a pierdut două puncta importante.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA