2.2 C
Botoșani
miercuri, 6 decembrie 2023

URGIA ALBĂ loveşte România. COD ROŞU în trei judeţe. DRUMURI ÎNCHISE, accidente rutiere

deszapezire3febr

Ninsorile şi viscolul au cuprins o mare parte din România noaptea trecută, iar vremea rea continuă pe parcursul întregii zile de luni, 29 decembrie. Judeţele Buzău, Vrancea şi Brăila se află sub COD ROŞU de ninsori şi viscol.

Alte 6 judeţe din Sudul şi Estul ţării se află sub COD PORTOCALIU, iar 16 judeţe din Centru şi Est sunt sub COD GALBEN. Mai multe drumuri au fost închise, un autocar cu 33 de pasageri a derapat în şanţ în această dimineaţă pe DE 85.

UPDATE. COD ROŞU de ninsori şi viscol în trei judeţe din ţară – Buzău, Vrancea şi Brăila.

UPDATE. Intre orele : 08:30 si 13:00
In zona : : judeţele Buzău, Vrancea şi vestul judeţului Brăila;
Se vor semnala : intensificări ale vântului cu rafale de peste 85…90 km/h, ninsoare abundentă, puternic viscolită şi troienită;: vizibilitate redusă spre zero.

UPDATE, ora 8,30. Autostrada A2 a fost închisă din cauza viscolului şi zăpezii începând cu ora 8,30.

Meteorologii au actualizat luni dimineaţă şi avertizarea de COD PORTOCALIU şi COD GALBEN pentru ninsoare şi viscol. Mai multe drumuri au fost închise, un autocar cu 33 de pasageri a derapat în şanţ în această dimineaţă pe DE 85.

Un autocar cu 33 de pasageri a derapat din cauza poleiului în apropierea localităţii Mihăileşti din judeţul Buzău. Pasagerii au fost evaluaţi medical, nimeni nu a fost rănit.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA