11.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Ţurcanu nu îşi mai doreşte un nou mandat de preşedinte CJ: „Nu vreau să fiu marioneta nimănui”

News Tensiunile din cadrul Partidului Naţional Liberal sunt din ce în ce mai mari. Asta o recunoaşte chiar preşedintele Filialei Judeţene a PNL Botoşani. Florin Ţurcanu susţine că sunt unii membri care îşi doresc funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Ţurcanu a făcut referire directă la deputatul Verginel Gireadă cu care nu se mai află în relaţii la fel de bune ca în 2012 dar spune că mai sunt şi alţii care îi vor locul.

„Până în 2016 mai avem multă apă de băut şi multă pâine de mâncat. Eu i-am transmis domnului deputat Gireadă că dacă îşi doreşte atât de mult scaunul ăsta să se pregătească pentru 2016. Eu, de la o zi la alta nu mă mai interesează. Nu vreau să fiu marioneta nimănui. Sunt mai mulţi care îşi doresc. Mai sunt unii supăraţi pe mine pentru că nu sunt marioneta lor”, a spus Florin Ţurcanu.

Liderul PNL susţine că se gândeşte din ce în ce mai serios să candideze pentru un mandat de senator. El consideră că ar fi mai puţină muncă iar veniturile ar creşte. „Iau în calcul foarte serios să nu mai candidez la Consiliul Judeţean. O variantă este să candidez la Senat. Am în subordine atâtea mii de oameni şi trebuie să răspund şi de ultimul funcţionar. Nu prea îmi convine. Mi-am asumat o funcţie, trebuie să o duc la îndeplinire dar până în 2016 mai este mult. Am şi eu viaţa mea, familia mea. Hotărâm în partid una, votează toţi, nu comentează nimic şi unii vorbesc pe la colţuri. Să iasă public şi să spună. PNL este condus cu statutul pe masă şi prin responsabilitatea tuturor colegilor care votează. Unii care sunt nemulţumiţi au crezut că voi fi marionetă. Eu am venit din Parlament unde eram mult mai bine plătit. Eram vicepreşedinte în Comisia pentruj Agricultură. Acum era preşedinte, maşină la dispoziţie, 20 de consilieri, excursii câte vroiam. Nu aveai nicio responsabilitate. Propuneam plenului iar plenul vota sau nu”, a afirmat liderul PNL Botoşani care a mai precizat că în cazul în care va candida la Senat, Gheorghe Sorescu va candida la Camera Deputaţilor.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

115 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA