5.6 C
Botoșani
miercuri, 7 decembrie 2022

Ţurcanu: „Este jihad. O să înceapă să-şi pună în toate poziţiile pesedişti”

 

News PNL şi PDL au o problemă în ceea ce priveşte realizarea unei majorităţi în Consiliul Local Botoşani. Acest lucru a fost recunoscut chiar de către liderul PNL Botoşani Florin Ţurcanu. Doi dintre consilierii care au ajuns în CL pe lista Mişcării pentru Botoşani negociază cu PSD-ul şi ar putea înclina balanţa.

„Dacă la CJ lucrurile sunt clare şi simplu de făcut, la Consiliul Local se joacă. Mai trebuie un vot. Se discută mai în detaliu. PNL-ul nu a stat şi nu stă într-un post de viceprimar. Dacă va fi schimbat, o luăm ca atare. Ca să fie linişte, Mişcarea pentru Botoşani ar trebui să-şi ţină aproape toţi consilierii şi atunci e simplu de făcut o schimbare. Din acea alianţă, doi consilieri nu mai colaborează. Am discutat cu domnul Cătălin Flutur şi el ar trebui să găsească o soluţie. E greu să ai o alianţă cu nişte consilieri care nu au obligaţii către electorat. Ei vin şi îşi impun politica lor”, a spus Florin Ţurcanu la emisiunea Dialog Deschi de la TeleM.

În plus, preşedintele PNL Botoşani susţine că dacă PSD-ul va face majoritatea în Consiliul Local, va începe un jihadul în primărie şi societăţile subordonate CL.

„Dacă PSD va obţine majoritatea, nu este problema unui viceprimar. Este jihad. O să înceapă să-şi pună în toate poziţiile pesedişti. Chiar dacă nu au nicio calitate profesională. O să înceapă să desfiinţeze Locativa şi nu ştiu ce unitate care este condusă de un director care este de altă culoare politică. O să fie un scandal. Ar fi grav să obţină o majoritate”, a adăugat Ţurcanu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA