Ţurcanu: „Andrei Dolineaschi a dat ordin: direct pe Ţurcanu. O gaşcă de golani”

15
387

News Preşedintele PNL Botoşani este într-un război total cu PSD-ul. Acesta susţine că la sfârşitul săptămânii trecute a avutloc o întâlnire de taină a PSD-ului în care Andrei Dolineaschi ar fi dat ordin ca Ţurcanu să fie executat.

„Pesediştii au lucrat şi lucrează cu mâini murdare. Folosesc instituţiile statului, pe banii statului, să-l monitorizeze pe Ţurcanu şi tot PNL-ul. Este foarte grav pentru democraţie. Eu pot să plec şi astăzi acasă. Mi-aş face un mare avantaj. Aş fi mult mai liniştit. Sunt într-o situaţie delicată. Mă lovesc din toate direcţiile, vor să-mi ia oameni, tot PSD-ul vrea să construiască Partidul Reformator Liberal, tot ei cheamă oamenii şi le promit avantaje. Dacă primarii nu au primit fonduri, vinovat e Ţurcanu. Dacă ar fi să dau un sfat unui om sănătos la cap i-aş spune să nu intre în politică cât PSD-ul conduce România”, a spus Florin Ţurcanu care a adăugat:

„Au avut o întâlnire pe la Vf. Câmpului, la o cabană, şi se spunea la masă cum îl omoară pe Ţurcanu. Andrei Dolineaschi a dat ordin, la masă cu oameni grei din partid, direct pe Ţurcanu. Botoşaniul e pus primul la schimbat directori. Mai nou vor să-mi bage judeţul în insolvenţă pentru datoriile cu apa. Asta pregătesc ei. Dacă m-aş gândi la mine, ar trebui să mă duc liniştit la mine la fermă, să-i las pe ei să-şi facă de cap, cu toată gaşca lor de golani pe care o au. O gaşcă de golani”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here