Urban Serv nu va mai ridica gunoiul dacă vor fi maşini parcate în zona rampelor

14
376

News Conducerea societăţii Urban Serv a anunţat primăria municipiului Botoşani că nu va mai ridica gunoiul dacă mai sunt parcate maşini în faţa rampelor. Decizia a fost luată în urma unor evenimente care s-au produs în ultima perioadă.

Simion Drelciuc, directorul general al Urban Serv spune că sunt zone unde maşinile societăţii de salubrizare nu pot intra pentru a ridica gunoiul deoarece în faţa rampei sunt maşini parcate.

„Avem rampe de gunoi unde nu pute intra din cauza maşinilor marcate. Am avut o situaţie în care o maşină de la Urban Serv încărca gunoiul, a venit o persoană care şi parcat autoturismul şi a blocat maşina noastră. Vreo jumătate de oră a stat blocată acolo pentru că era blocată. Am făcut o adresă către Poliţia Locală şi Primărie. În zonele unde nu sunt eliberate rampele, nu vom ridica gunoiul. Nu putem aştepta. Avem nişte trasee stabilite, şoferul are o normă. Cetăţenii vor reclama că nu se ridică gunoiului iar noi vom spune: Poliţia Locală să-şi facă datoria. Nimeni nu are voie să parcheze pe calea de acces”, a spus Simion Drelciuc care a adăugat:

„Din cauza faptului că erau maşini parcate peste tot, şoferul a încercat să intre şi a agăţat un stâlp. Cine e vinovat? Urban Serv. A trebuit să îndeptăm stâlpul şi să refacem ce s-a stricat”.

Reprezentanţii Poliţiei Locale spun că nu pot supraveghea non stop toate rampele de gunoi şi că angajaţii Urban Serv ar trebui să anunţe de fiecare dată când este blocată calea de acces. „Am primit o adresă de la Urban Serv şi le-am solicitat să ne anunţe de fiecare dată când sunt maşini parcate şi nu se poate intra pentru ridicarea gunoiului. Nu putem să avem câte un poliţist local la fiecare rampă de gunoi”, a precizat Ioan Onuţu, directorul Poliţei Locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here