14.5 C
Botoșani
luni, 15 aprilie 2024

Urban Serv încearcă să se asocieze cu firmele din Botoşani pentru a concura cu marile firme de salubritate din România

Stauceni depozit deseuri

Conducerea societăţii Urban Serv caută soluţii în vederea participării la licitaţiile care se vor organiza pentru administrarea depozitului de la Stăuceni şi pentru colectarea deşeurilor din judeţul Botoşani. Una dintre variantele luate în calcul este o asociere cu firmele de salubritate din judeţul Botoşani.

Simion Drelciuc, directorul general al Urban Serv spune că în cazul în care nu va fi posibilă o asociere cu firmele din Botoşani, este dispus la o colaborare cu o firmă mare din ţară care are şansa de a câştiga licitaţiile.

„Juriştii noştri sunt pregătiţi şi aşteptăm caietul de sarcini pentru a vedea în ce condiţii putem participa la licitaţie. Dacă putem merge singuri sau dacă trebuie să facem o asociere. De exemplu, există posibilitatea de a face o asociere între Urban Serv, Servicii Publice Dorohoi, EcoSal şi Pavra. Dacă vor fi anumite condiţii pe care nu le îndeplinim, vom căuta să ne asociem cu o firmă mare. Eu aş prefera o asociere cu firmele din Botoşani. Firmele mari nu vor veni cu cele mai bune utilaje şi muncitori”, a spus Simion Drelciuc.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA