2.6 C
Botoșani
marți, 28 noiembrie 2023

Unul dintre cei mai longevivi și experimentați șefi din administrația publică s-a pensionat

Ioan Apostu, Secretarul General al Municipiului Botoșani și unul dintre cei mai longevivi și experimentați șefi din administrația publică, s-a pensionat.

Ultima lui zi de muncă în cadrul Primăriei Botoșani a fost marți, 7 martie. Spre finalul programului, el și-a invitat colegii în sala de ședințe a primăriei pentru a se despărți de ei într-un cadru festiv. Ioan Apostu i-a avut alături pe viceprimarii Liviu Toma și Bogdan Buhăianu, pe administratorul public Mircea Magdalena, pe șefii de direcții și servicii, dar și pe ceilalți colegi alături de care a lucrat de-a lungul anilor. Primarul Cosmin Andrei nu a putut participa la eveniment, fiind plecat în delegație. Ioan Apostu a primit din partea Executivului Primăriei Botoșani o diplomă de excelență și mulțumiri pentru întreaga activitate în slujba cetățenilor și a comunității. Oficialul a recunoscut că este copleșit de emoții și le-a mulțumit celor prezenți pentru colaborare și pentru că au reușit să facă lucruri bune pentru comunitate.

Ioan Apostu și-a început activitatea în administrația publică locală în august 1990, după ce a absolvit Facultatea de drept. El s-a angajat în acel an la Prefectura Suceava, pentru ca după doi ani să se transfere la Prefectura Botoșani. În 1992 s-a transferat la Consiliul Județean Botoșani, pentru ca în anul 1996 să participe la concursul organizat pentru ocuparea funcției de secretar al Municipiului Botoșani. Ioan Apostu a colaborat cu toți primarii municipiului, care s-au aflat la conducerea primăriei din 1996 pânp acum, respectiv Ioan Cojocariu, Florin Egner, Cătălin Flutur, Ovidiu Portariuc și Cosmin Andrei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA