23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

Unul dintre cei mai longevivi primari din România: “Văd schimbări mari în Botoșani. Remarc curățenia”

Mircea Minea este unul dintre cei mai longevivi primari din România. El este primarul comunei Chiajna din 1996, una dintre cele mai bogate comune din România, cu venituri care depășesc multe orașe și cu o populație de peste 20.000 de locuitori, în urma recensământului de anul trecut.

Prezent la o acțiune politică organizată de ALDE, Mircea Minea a spus că a venit de multe ori în Botoșani și că este prieten cu omul de afaceri Cornel Șfaițer. El a precizat că în această dimineață s-a plimbat prin municipiu și a remarcat curățenia.

“Am mai trecut ca turist prin Botoșani. Văd schimbări mari. Mi-a făcut o deosebită plăcere să remarc curățenia. Aveți o bilă albă din partea mea pentru că sunt un maniac al curățeniei. Mă leagă și sportul. Sunt prieten cu Cornel Șfaițer. Eu conduc și Clubul Sportiv Concordia, am fost în Liga1, am venit pe la dumneavoastră, ne-am și cazat. Sunt printre cei mai vechi primari din țară. Nu m-a schimbat nimeni pentru că pe mine mă caracterizează faptele. Oamenii m-au ales pentru fapte. Pe oameni nu poți să-i minți. Îi minți o dată, de două ori… Oamenii doresc fapte, nu mai doresc vorbe”, a spus Mircea Minea.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA