3.5 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Un tractorist în stare avansată de ebrietate şi fără permis a distrus gardul unei locuinţe

masina politie noaptea

Ieri seară, în jurul orei 21.10, în timp ce conducea un tractor cu plug, pe raza localităţii Costeşti, comuna Răchiţi, C.C. de 25 ani, din localitate, a acroșat gardul împrejmuitor al unei locuințe, distrugându-l.

Conducătorul auto a fost testat alcooscopic, rezultatul fiind de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, poliţiştii au constatat că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie, iar tractorul nu avea plăcuțe de înregistrare.

În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînregistrat sau neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA