14.2 C
Botoșani
luni, 23 mai 2022

Un student din Botosani a fost muscat cu salbaticie de un alt tanar

 

News Un tanar in varsta de 23 de ani a ajuns la spital dupa ce a fost victima unui adevarat act de canibalism. Studentul din Botosani a petrecut sambata seara impreuna cu gasca lui de prieteni. Dupa cateva pahare cu alcool, unul din baieti si-a amintit de un conflict mai vechi cu victima.

De la un limbaj agresiv s-a ajuns foarte repede la un act care a uimit pe toata lumea din bar. Tanarul si-a infipt dintii in mana dreapta a studentului si nu s-a lasat pana nu a vazut ca sangereaza. 

Prietenii victimei l-au dus de urgenta la spital, unde a primit ingrijiri de prim-ajutor. Pana si medicii de garda au fost uimiti de modul in care pacientul a fost muscat de un om. Studentul a fost nevoit sa treaca si pe la Spitalul de Boli Infectioase, pentru a se asigura ca acest incident nu va avea urmari grave. "La Unitatea de Primire Urgente Iasi (UPU) a ajuns un tanar de 23 de ani care prezenta o plaga muscata de om, la nivelul antebratului drept. Plaga era foarte adanca, aproape de os. Pacientul a fost directionat si catre Spitalul de Boli Infectioase pentru a se preveni orice tip de pericol", a precizat dr. Gabriel Perianu, medic primar de urgenta in cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iasi.

Sursa: BZI.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA