15.4 C
Botoșani
luni, 15 aprilie 2024

Un profesor și doi economiști se alătură organizației municipale AUR

Organizația municipală a celor de la AUR continuă să-și atragă noi membri în cadrul partidului. Astfel, după cooptarea fostului viceprimar Marian Murariu, începând de astăzi s-au alăturat organizației un profesor și doi economiști.

Într-o conferință de presă desfășurată în această dimineață la sediul partidului, Cătălin Silegeanu, candidatul AUR la primăria Botoșani, i-a prezentat pe profesorul Marian Voinescu și economiștii Gorgan Ovidiu și Baur Aloise.

Marian Voinescu  este profesor la școala numărul 16, fiind absolvent al Liceului Pedagogic în 2001, având studii universitare și postuniversitare. Este titularul postului din 2020 cu grad didactic 1.”M-am alăturat echipei AUR din convingere, în urmă cu peste un an, văzând ce se întâmplă în societatea civilă. Cred că am făcut un lucru extraordinar, am întâlnit o echipă minunată. ” a spus profesorul, care va ocupa poziția a 2-a pe lista consilierilor la alegerile din 9 iunie.

Gorgan Ovidiu, 39 de ani, este de profesie economist și a mai cochetat cu politica în perioada 2012-2014. „Activez administrația publică și instituții care derulează și implementează proiecte cu fonduri europene de 16 ani. Am o experiență și o pregătire adecvată pentru a face față pe scena publică. Sunt convins că noi cei tienri, oameni de perspectivă trebuie să ne implicăm în dezvoltarea comunității locale.M-am alăturat echipei AUR Botoșani pentru că am găsit aici o echipă de oameni energici.” a spus economistul. Acesta va ocupa poziția a 3-a pe lista consilierilor la alegerile din 9 iunie.

Tot economist este și Baur Aloise, fost funcționar public timp de 32 de ani, funcționar public cu funcție de execuție și conducere, fost șef de birou vamal.”Am o mare experiență managerială în  domeniul public. M-am alăturat echipei domnului Silegeanu cu care vom implementa proiectele pe care le vom face. Momentan lucrez în privat” a spus Baur Aloisie, cel care va ocupa poziția a 4-a pe lista consilierilor din 9 iunie.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA