Un primar liberal reacţionează după includerea Sulfinei Barbu pe lista PNL Botoşani pentru parlamentare: Ordine şi disciplină! Dar cum vrem noi, nu cum vreţi voi

0
524

pnl, lansarea candidatilor (17)

Anunţul că Sulfina Barbu va fi inclusă pe un loc eligibil pe lista PNL Botoşani pentru alegerile parlamentare a creat mari nemulţumiri în cadrul filialei. Unii liberali deja au început să reacţioneze şi să-şi manifeste public indignarea.

Printre cei nemulţumiţi şi care au avut curajul de a reacţiona este Cătălin Rotundu, primarul comunei Dîngeni. Într-un mesaj postat pe facebook, acesta a lăsat să se înţeleagă faptul că liberalii botoşăneni nu vor munci în campania electoral pentru a ajunge Sulfina Barbu în Parlamentul României.

“Desi nimeni nu avea cum sti rezultatul votului acordat de cei aproape 500 de delegati , declaratiile mele anticipate au fost confirmate de vot ! Influienta superiorilor fata de subordonati nu va fi indepartata si drept urmare a venit randul superiorilor din fruntea partidului de la nivel central sa analizeze manifestarile unei organizatii judetene putin obraznica si sa decida lista finala a candidatilor . Butoanele au fost apasate , sistemul seismic a fost declansat iar subordonatii vor trebui sa execute ordinele ca si intr-o organizatie functionala. Şi sa respecte discilina unei democratii bazate pe regulile sabilite de lideri. Si daca la noi totul e interimar , atunci toate finctiile trebuiesc momentan numite! Ce nu s-a inteles? Ordine si disciplina! Dar cum vrem noi, nu cum vreti voi!”, a postat Cătălin Rotundu.