Un primar din judeţul Botoşani le recomandă pesediştilor să ia lecţii de moralitate de la Florin Ţurcanu

0
525

catalin rotundu pnl

După ce şi-a criticat colegii de partid, Cătălin Rotundu, primarul comunei Dîngeni, le-a transmis un mesaj şi adversarilor politici, de la Partidul Social Democrat. Într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PNL Botoşani, acesta le-a recomendat social democraţilor să ia lecţii de moralitate de la Florin Ţurcanu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi al PNL Botoşani.

“Domnul Dolineaschi a afirmat că noi PNL-ul, fără domnul Ţurcanu, suntem un partid egal cu zero. Domnul Ţurcanu şi-a dat demisia din calitatea de membru PNL, înainte de a ajunge la DNA. Dacă tot a fost dat exemplu pozitiv, le recomandă celor din PSD să ia lecţia de moralitate din partea domnului Ţurcanu şi să-şi dea şi dumnealor demisia. Mă refer în mod special la domnul prim ministru Ponta a cărui dosar a fost trimis în judecată. De asemenea, mă refer la domnul preşedinte Dragnea, domnul preşedinte eu-eu. Şi dumnealui candidează tot singur, la fel ca domnul Dolineaschi. Cred că avem nevoie de democraţie. Unele partide politice şi-au reamintit repede ce înseamnă communism, au trecut din nou la candidaturi unice şi voturi de 99,9% pentru o funcţie”, a declarat Cătălin Rotundu care a adăugat:

“Noi nu ne dorim să ajungem acolo. Chiar dacă există polemici, demonstrăm că suntem un partid cu valori, cu concurenţă, cu professionalism, cu elite în toate domeniile. Nu ne dorim să ajungem să avem candidaţi eu-eu”.