33.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Un primar din judeţul Botoşani demisionează: „Sper să termin cu mascarada asta”

sedinta primari (1)

Un primar din judeţul Botoşani s-a supărat şi este decis să renunţe. Principala nemulţumire a acestuia o reprezintă lipsa proiectelor aprobate şi finanţarea scăzută. În şedinţa cu primarii organizată astă de către Consiliul Judeţean, acesta a afirmat că a fost tăiat de la finanţare de fiecare dată, indiferent de formaţiunea care a fost la putere.

După ce şi-a exprimat nemulţumirea, Aurel Ungureanu, primarul comunei Vf. Câmpului, a anunţat că demisionează din funcţia de preşedinte al Asociaţiei Comunelor.

„În timpul cel mai scurt îmi dau demisia. Pălăria este prea mare pentru mine. Îmi dau demisia din funcţia de preşedinte al primarilor. Dacă e nevoie, îmi dau şi din cea ce primar. Dacă tot nu am făcut nimic şi toţi se uită urât la mine… omul de la ţară altfel interpretează. Nu ştie de aranjamentele şi mişcările de sus până jos. Mă căutau toţi înainte de campanie. Domnul Ungureanu, facem acolo DN 29 A cu 29C. Au venit stâlpii, m-am speriat, nu-mi venea să cred. Nu ştiam cui să-i mulţumesc. Am promis că mă înscriu într-un alt partid. S-a întrerupt totul ca un accident. Să facem puţin efort şi să ne respectăm. Sper să termin cu mascarada asta care se cheamă asociaţia comunelor. Este o mascaradă. Îmi cer scuze că nu am reuşit să vă reprezint aşa cum trebuie”, a spus Aurel Ungureanu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA