3.7 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Un primar din judeţul Botoşani a întrerupt facebook-ul în primărie. „Unii angajaţi au mers la firma care furnizează internet să întrebe de ce nu mai pot intra pe facebook”

Angajaţii unei primării din judeţul Botoşani nu mai pot intra pe facebook de pe calculatoarele din birouri. Primarul a solicitat firmei care furnizează internetul în primărie să blocheze accesul la reţeaua de socializare şi a constatat că măsura a stârnit nemulţumirea unor angajaţi.
Liviu Hrimiuc, primarul oraşului Darabani, a decis să interzică accesul la facebook pe motiv că unii angajaţi erau mai preocupaţi de discuţiile pe reţeaua de socializare decât de activitatea de la locul de muncă. Deşi aveau posibilitatea să-şi folosească telefoanele mobile pentru a intra pe facebook, unii angajaţi au mers la firma care furnizează internet în primărie pentru a cere explicaţii.

“Le-am înterupt facebook-ul în primăriei. Unii angajaţi au mers la firma care furnizează internet să întrebe de ce nu mai pot intra pe facebook. Le trebuia facebook la serviciu. Pentru ce? Hai să ne vedem de treabă”, ne-a spus Liviu Hrimiuc, primarul oraşului Darabani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA