23 C
Botoșani
duminică, 14 august 2022

Un primar cere ajutor pe facebook: “Să sesizeze imediat autorităților orice revenire în comunitate”

Cătălin Rotundu, primarul comunei Dângeni, a făcut un apel pe facebook și le-a solicitat cetățenilor să anunțe dacă a revenit vreo persoană din Italia sau altă zonă afectată de virusul COVID-19.

Polițiștii au început o anchetă deoarece sunt câteva persoane care au anunțat că au venit din Germania dar există suspiciunea că ele ar fi venit din Italia.

“Rog ca toți cetățenii comunei Dângeni să dea dovadă de maximă responsabilitate și să sesizeze imediat autoritaților orice revenire în comunitate a cetățenilor care vin din țările în care este prezent virusul Covit-19. Felicit public atitudinea corectă a d-nei Amurăriței Laura din sat Strahotin care ne-a anunțat de revenirea în comunitate încă din momentul care a întrat în țară. Este regretabil faptul că o parte de cetățeni reveniți în comună, au încercat să ascundă faptul că vin din țări afectate de epidemie și acum urmează să răspundă în fața legii care prevede sancțiuni extrem de severe și chiar închisoare. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere și cred că putem să dam dovadă de unitate și cooperare pentru a fi cu toții sănătoși!!! Țara noastră se află de astăzi în stare de urgență, fapt ce ar trebui să ne trezească o stare certă de maximă responsabilitate civică!!!”, este mesajul postat de Cătălin Rotundu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA