-3.8 C
Botoșani
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Un oraș și 25 de comune din județul Botoșani nu au avut niciun caz de COVID în ultimele 14 zile

Dacă la nivel național numărul cazurilor de COVID este în creștere iar specialiștii anunță că vor fi zeci de mii de infectați, în județul Botoșani sunt multe localități cu rata de infectare ZERO.

Potrivit informațiilor oficiale furnizate de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, de ieri și până astăzi la ora 10.00, un număr de 138 de persoane din județul Botoșani au fost depistate pozitiv la testul COVID.

Cele mai multe sunt în municipiile Botoșani (66) și Dorohoi (14). În alte 31 de comune și orașe din județul Botoșani sunt 1-2 cazuri înregistrate. La nivel județului, rata de infectare este 1,18 la mia de locuitori, cu 542 de cazuri în ultimele 14 zile. În schimb, în municipiul Botoșani s-a ajuns la o rată de infectare de 2,29 la mia de locuitori cu 272 de cazuri în ultimele 14 zile.

În același timp, în orașul Ștefănești și comunele Blândești, Brăești, Concești, Cordăreni, Corlăteni, Coșula, Dângeni, Dobârceni, Drăgușeni, Durnești, George Enescu, Gorbănești, Hănești, Hlipiceni, Leorda, Mitoc, Nicșeni, Păltiniș, Pomârla, Prăjeni, Răuseni, Ripiceni, Știubieni, Unțeni și Viișoara nu s-a înregistrat niciun caz de COVID în ultimele 14 zile.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA