1.2 C
Botoșani
joi, 22 februarie 2024

Un nou magazin se deschide sâmbătă la Uvertura Mall Botosani. Reduceri de 30% în prima săptămână

reduceri-Reshoese

Sâmbătă, 31 octombrie, la Uvertura Mall are loc deschiderea celui mai nou magazin de încălțăminte, Reshoes. În prima săptămână de la deschidere toți clienții sunt așteptați cu reduceri surpriză, de până la 30% din prețul afișat la raft.

Magazinul RESHOES oferă clienților săi încălțăminte de calitate, din piele naturală. Designul modelelor este creat în Italia, de aici și logoul nostru “Styling in Italy”, iar mare parte a producției este realizată în fabrica firmei din Oradea, care anul aceasta a aniversat 20 de ani de la înființare.

Calitatea și confortul pantofilor Reshoes sunt garantate de cei peste 87 de ani de tradiție italiană in producerea și comercializarea încălțămintei din piele naturală.

Magazinul vine cu articole casual, clasic și sport pentru bărbați, femei și copii, în pas cu cele mai noi tendințe ale modei.

Încălțămintea este comercializată sub brand-urile proprii: CLASS MAN, MARCO BATISTI, CRENNY, OFF ROAD  – pentru articolele de barbați, ELLEN BLAKE, COTY NOIR, MODE – pentru femei și LOLI LALY, BABY RE – pentru copii.

”Ceea ce ne dorim noi este ca toate acestea să fie apreciate de clienții noștri, pe care vrem să-i revedem satisfăcuți de alegerea articolelor noastre și evident să devenim prima opțiune în cumpărarea de încălțăminte din piele naturală”, au declarat reprezentanții magazinului Reshoes.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA