1.9 C
Botoșani
miercuri, 7 decembrie 2022

Un nou magazin la Uvertura Mall – “La Pergola” vinde îngheţată şi dulciuri

magazin dulciuri mall (1)

Începând de vineri, 20 martie 2015, la etajul 3 al Uvertura Mall s-a deschis un nou magazin cu înghețată artizanală și dulciuri.

Magazinul este conceput într-un stil Italian autentic, atât ca prezentare cât și prin sortimentul de produse oferite. Înghețata artizanală, granita și sorbeto sunt doar câteva din produsele ce au făcut deliciul cienților botoșăneni.

„La Pergola” due a fost primul nostru punct de lucru iar clienții noștri au apreciat modul în care am evoluat în timp, oferind produse din ce în ce mai bune și o servire exemplară.

Am considera necesar ca începând cu 20 martie, să venim și în Uvertura Mall. Ne dorim ca momentele frumoase pe care le petreceți cu prietenii sau familia în Uvertura Mall să fie aosciate cu produse de calitate.” declară Chirilă Daniel.

Aflat la al doilea punct de vânzare – “La Pergola” due este încă o afacere mică, de familie, dar făcută cu mult entuziasm și devotament, de familia Chirilă Daniel și Mariana, administratorii firmei.

magazin dulciuri mall (2) magazin dulciuri mall (8) magazin dulciuri mall (7) magazin dulciuri mall (6) magazin dulciuri mall (5) magazin dulciuri mall (4) magazin dulciuri mall (3)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA