23 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

Un nou club de TAEKWONDO WTF în municipiul Botoşani

taekwondo30mai (6)

Începând de astăzi, un nou club de Taekwondo WTF a început să funcţioneze în municipiul Botoşani. Brilliant Taekwondo Sporting Club şi-a inceput efectiv activitatea, astazi la Scoala Gimnaziala numarul 17, la ora 16.00.

Brilliant Taekwondo Sporting Club are cel mai tanar presedinte de club din tara. Edste vorba de Denis-Paul MATEI, unul din cei mai titrati sportivi din cadrul acestei discipline olimpice, atat pe plan national, cat si international. Denis Paul Matei are alaturi de el inca trei tinere sperante provenite de la fostul club unde si-a facut ucenicia.

„Incep acest nou proiect avand alaturi o echipa deosebit de experimentata cu speranta de a da o sansa oricarui tanar care doreste sa practice un sport atat de spectaculos, care domiciliaza in special in zona Primaverii si nu numai bazandu-ma pe experienta a celor peste 12 ani de cand practic Taekwondo WTF. Multumesc pentru intelegere si srinjin la acest inceput de drum Scolii Gimnaziale numarul 17 Botosani si conducerii Federatiei Romane de Taekwondo WTF”, a declarat presedintele Asociatiei Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA