29.5 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Un mort şi patru răniţi într-un grav accident produs la Şendriceni

accident sendriceni

Accident de circulație deosebit de grav produs marți, 20 ianuarie 2015, în jurul orei 10:50, pe raza localității Șendriceni. Din primele cercetări se pare că două autoturisme, unul marca Skoda iar celălalt marca Volkswagen, s-au izbit frontal pe raza comunei Șendriceni. Se pare că cei doi şoferi nu s-au încadrat corect pe banda fiecăruia, iar maşinile s-au lovit în plin. Impactul a fost atât de puternic, încât şoferul VW a rămas încarcerat, fiind nevoie de ajutorul pompierilor pentru a fi scos.

La fața locului s-au deplasat două ambulanțe și un echipaj SMURD, care a preluat victimele, un echipaj de pompieri cu descarcerare și trei echipaje din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi care au constatat cele întâmplate și au continuat cercetările pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului.

În autoturismul marca Skoda se afla doar șoferul Ioan I. în vârstă de 62 de ani, iar în autoturismul marca Volkswagen se aflau patru persoane, șoferul Cristian P. în vârstă de 32 de ani și trei pasageri, Maria M. în vârstă de 65 de ani, Cristina M. de 27 de ani și Mădălina V. de 14 ani.

Cele cinci victime au fost transportate la Spitalul Municipal Dorohoi unde au primit de urgență primele îngrijiri medicale. Șoferul autoturismului Skoda și cei trei pasageri din Volkswagen au suferit Policontuzii ușoare, cel mai grav fiind șoferul autoturismului Volkswagen care era rănit grav și din informațiile primite de la spital acesta a decedat deși medicii s-au luptat să îl țină în viață.

„Am fost sesizați de producerea unui accident pe raza comunei Șendriceni, iar în urma deplasării la fața locului s-a constatat că cele sesizate se confirmă. În accident au fost implicate două autovehicule, din impactul cărora au rezultat cinci victime care au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Municipal Dorohoi. Una din victime a decedat între timp la spital. Continuăm cercetările în vederea stabilirii cauzelor exacte ale producerii accidentului.”, a declarat pentru Dorohoi News, şeful Poliţiei municipiului Dorohoi, comisarul şef Marcel Prichici.

Sursa: DorohoiNews

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA