-3.8 C
Botoșani
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Un mijlocaș al FC Botoșani se retrage din fotbal

FC Botoșani mai pierde încă un jucător din lot. Acesta a fost nevoit să renunțe la cariera de fotbalist din cauza unei problem medicale.

Belgianul Alessio Carlone (24 ani) a venit la FC Botoșani de la Poli Iași. Nu a jucat foarte mult dar a rămas în lot iar Marius Croitoru intenționa să se bazeze pe el. Din nefericire, acesta va trebui să-și încheie cariera din cauza problemelor cardiac.

În această seară, Alessio Carlone a postat un mesaj prin care și-a anunțat retragerea.

“Pe 3 septembrie 2020 a sunat telefonul, un telefon care avea să-mi schimbe viața complet. Pământul s-a subsidiat sub picioarele mele și am rămas fără cuvinte. Cea mai mare frică a mea a devenit realitate.

Doctorul mi-a spus că s-a depistat o boală de inimă genetică, numită ARVC și trebuie să-mi închei imediat cariera de fot Am avut multe provocări în viață, dar asta va fi fără îndoială cea mai mare parte a mea.

Cariera mea de jucător s-a terminat și m-am distrat prea scurt, dar grozav. Fotbalul m-a transformat în persoana matură care sunt acum. Mi-a arătat multe locuri frumoase din lume.

Doresc să mulțumesc tuturor celor care au luat parte la ea. În primul rând vreau să le mulțumesc medicilor pentru că au descoperit asta și pentru munca lor uimitoare.

Familia, prietenii și iubita mea care mi-au oferit sprijin necondiționat. Colegii mei (foști) de echipă, de la care am învățat multe. Prieteni grozavi pe care i-am întâlnit. Și nu în ultimul rând vreau să mulțumesc tuturor antrenorilor pe care i-am avut. Vă mulțumesc tuturor pentru distracție și pentru că m-ați modelat ceea ce sunt astăzi.

În special vreau să mulțumesc…. FC Den Bosch, FC Eindhoven, Patro Eisden, Politehnica Iaşi şi FC Botoşani.. Bucură-te de fiecare moment ca și cum ar fi ultimul.

Alessio Carlone”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA