12.9 C
Botoșani
vineri, 24 martie 2023

Un microbuz care se întorcea de la Iași a părăsit carosabilul: “M-am trezit pe jos și cu oamenii peste mine. Nu se pot descrie în cuvinte clipele respective”

O nouă tragedie se putea întâmpla astăzi, în jurul orei 13.00, pe drumul național Botoșani – Ștefănești, în zona Vânători, unde un microbuz a părăsit carosabilul.

O tânără aflată în microbuz a povestit pe facebook experiența trăită, precizând că s-a creat panică deoarece microbuzul risca să se răstoarne.

“Despre experiența de astăzi pe care am avut-o cu această firmă la ieșirea din Vânători..

Mă întorceam de la facultate, iar în câteva secunde m-am trezit pe jos și cu oamenii peste mine, fiecare încercând să scape…, microbuzul fiind pe punctul de a se răsturna. Nu se pot descrie în cuvinte clipele respective…

CONDUS IMPRUDENT, CU TELEFONUL ÎN MÂNĂ ȘI CU MUZICA LA MAXIM.

Astăzi am scăpat ca printr-o minune și mulțumesc lui Dumnezeu că m-am ales doar cu câteva lovituri, dar și cu o sperietură zdravănă!”, a povestit tânăra.

Reamintim că în decembrie, autocarul unei alte firme de transport din Botoșani a fost implicat într-un accident la Pașcani. În autocar erau mai mulți copii iar unii dintre ei au fost răniți grav.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA