22.5 C
Botoșani
joi, 11 august 2022

Un liberal își cere scuze pesediștilor pentru că i-a făcut “comuniști”

Liberalul Maricel Maxim și-a cerut public scuze membrilor PSD Botoșani pentru că i-a făcut comuniști. Nemulțumirea lui a venit după ce consilierii PSD au respins de mai multe ori proiectul de hotărâre privind amplasarea bustului lui I.C. Brătianu în parcul Junior din Botoșani.

Redăm mai jos comunicatul de presă al consilierului local Maricel Maxim:

Prin prezenta doresc sa-mi cer scuze, in mod public, celor care au fost jigniti de etichetarea nefericita din partea mea si anume aceea de “comunisti”. Acea etichetare a fost facuta in momentul supararii mele pe colegii PSD din Consiliul Local Botosani pentru faptul ca nu s-a acceptat donatia PNL catre Municipiul Botosani a bustului lui I.C.Bratianu.

Da, in Romania comunismul nu mai exista si sper sa nu mai revina vreodata, iar noi cei din Consiliul Local Botosani trebuie sa dam dovada de intelapciune si de colaborare pentru a discuta si rezolva problemele botosanenilor. Vreau ca activitatea noastra de consilieri locali sa fie doar in interesul cetatenilor si nu de grup sau personala si vreau sa cred ca prin acest gest al meu putem sa detensionam relatiile dintre consilierii locali ai Municipiului Botosani.

Consilier Local Municipiul Botosani

Ec. Maxim Maricel Corneliu

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA