-3.8 C
Botoșani
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Un liberal botoşănean a anunţat că vrea să candideze pentru un mandat de deputat în 2016. VEZI cine este

pnl11aprilie

Membrii partidelor politice au început să-şi facă planurile pentru alegerile care vor urma anul viitor. Unii sunt decişi să intre în bătălia alegerilor locale pentru o funcţie de primar sau consilier iar alţii îşi fac deja calculele pentru alegerile parlamentare de la finalul anului 2016.

Primul liberal care a anunţat oficial că îşi doreşte să candideze la următoarele alegeri parlamentare este Ionică Nechifor. El a solicitat conducerii partidului să îl includă în sondajele care se vor realiza în acest an.  Ionică Nechifor spune că această candidatură ar fi posibilă doar în condiţiileîn care unul dintre cei patru parlamentari PNL nu ar dori să mai candideze.

nechiforionica(1)

„Am avut o opţiune de a intra în Parlament, în condiţiile în care mai am loc. Respect colegii mei parlamentari. Dacă vreunul dintre cei patru vor renunţa sau va vedea că nu stă bine în sondaje şi nu vrea să mai candideze, sunt interesat de o candidatură în 2016. Am cerut să fiu inclus în sondaje pentru Camera Deputaţilor. Agricultura se discută în mare parte, în Camera Deputaţilor. Am fost de multe ori în calitate de reprezentant al federaţiei. Ştiu foarte bine ce ne trebuie din punct de vedere al agriculturii”, a spus Ionică Nechifor.

Printre liberalii care şi-au mai anunţat intenţia de a mai candida se numără şi Cătălin Flutur. El va intra în bătălia pentru funcţia de primar al municipiului Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA