20.6 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Un hypermarket din Botoşani organizează Zilele Sănătăţii. VEZI ce oferte a pregătit

carrefour fructe

În perioada 22-29 ianuarie, Carrefour România sărbătoreşte Zilele Sănătăţii printr-o serie de evenimente tematice desfăşurate în magazinele din toată ţara. Astfel, clienţii vor avea ocazia să se bucure de sesiuni profesioniste de fitness, teste de sănătate, programe educative pentru copii și multe alte surprize interactive.

Zilele Sănătăţii la Carrefour se adresează tuturor persoanelor interesate de un stil de viaţă activ, printr-un program de activări pe teme de nutriţie, sport şi sănătate, precum:

  • degustări de produse recomandate pentru echilibrul energetic: fresh-uri, iaurturi, fructe şi legume
  • testarea tensiunii
  • educaţia privind igiena dentară
  • testarea sănătăţii corporale
  • consiliere sportivă şi demonstraţii interactive

Zilele Sănătăţii sunt realizate în parteneriat cu specialişti din domeniu care se alătură mişcării Carrefour, încurajând clienţii să opteze pentru un mod de viaţă sănătos în fiecare zi.

“Ne bucurăm să organizăm această serie de acţiuni şi anul acesta, cu atât mai mult cu cât Carrefour promovează în mod susținut o nutriție echilibrată și activtăți sportive. În această perioadă le-am pregătit clienţilor noştri foarte multe surprize şi demonstraţii sub umbrela Zilelor Sănătății, prin care ne dorim să îi motivăm să facă mişcare şi să aibă o energie pozitivă în fiecare zi.”, a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour România.

Pe lângă activările din magazin, Carrefour România şi specialiştii World Class pun la dispoziţia consumatorilor sfaturi zilnice pentru o viaţă sănătoasă, disponibile pe pagina oficială de Facebook Carrefour România.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA