2.9 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

Un fotbalist botoşănean ar putea ajunge în iarnă la Steaua. VEZI cine este

steaua

 

Botoşăneanul Andrei Dumitraş, în prezent la Ceahlăul Piatra Neamţ, ar putea reveni la Steaua Bucureşti. Acesta a mai fost în lotul campioanei României şi are un gol marcat în în play-offul Europa League, conta formaţiei lituaniene Ekranas.

andrei dumitras foto prosport

Potrivit Prosport, Steaua îşi plănuieşte în detaliu campania de transferuri din iarnă în condiţiile în care există riscul ca mai mulţi fotbalişti ajunşi în ultimele luni de contract să nu îşi prelungească înţelegerile cu clubul. În eventualitatea în care Lukasz Szukala va pleca, şefii clubului s-au orientat botoşăneanul Andrei Dumitraş (26 de ani), fotbalistul Ceahlăului care a mai jucat la Steaua în turul sezonului 2012/2013 ţi care în prezent este cotat la 600.000 de euro.

„Nu pot să vă confirm că jucătorul va ajunge din nou la Steaua, dar nici nu infirm informaţiile pe care le aveţi. Oricum, noi suntem datori Stelei cu o sumă de bani din momentul în care l-am transferat pe Dumitraş, sumă pe care nu le-am dat-o în toată această perioadă şi cu care ne-au păsuit până acum”, a spus pentru ProSport preşedintele Ceahlăului, Viorel Măstăcăneanu.
Andrei Dumitraş este într-o formă de zile mari în acest sezon în tricoul Ceahlăului, echipă pentru care a marcat două goluri şi a dat două pase de gol. A jucat 12 meciuri în cele 13 etape de până acum şi a fost integralist în 11 dintre acestea.
Andrei Dumitraş a fost transferat de Steaua de la Ceahlăul Piatra Neamţ în vara lui 2012, atunci când echipa tocmai fusese preluată de Laurenţiu Reghecampf. Gigi Becali a plătit atunci 350.000 de euro pentru Dumitraş, dar şi pentru atacantul Andrei Pavel, cel care nu a mai ajuns în Ghencea până la urmă. După doar jumătate de sezon la Steaua, perioadă în care a jucat 8 meciuri şi a marcat un gol, Dumitraş a fost cedat la Ceahlăul pentru 100.000 de euro, bani care nu au fost însă achitaţi imediat de nemţeni.
Sursa: Prosport

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA