0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Un fost viceprimar susţine că Dumitru Zmău este în spatele HSR. ZMĂU: „Nu are minte”

zmau

Cătălina Lupaşcu, fost viceprimar al municipiului Botoşani, susţine că primăria a prelungit contractul cu firma Hi Speed Recovery deoarece în spatele acestei firme s-ar afla Dumitru Zmău, fost membru PNL care între timp a trecut în tabăra PLR dar susţine PSD-ul în Consiliul Judeţean.

Cătălina Lupaşcu consideră că de fapt, prelungirea contractului cu HSR, a fost recompensa pentru trecerea lui Zmău de partea PSD-ului.

„Unde este Alianţa Răului? Este în PNL sau în PSD care guvernează prin prisma ordonanţei de guvern dată de domnul Dragnea, alături de persoane care nu au făcut cinste nici perioadei de guvernare PDL. Ei îşi doreau să se parafeze din nou contractul cu HSR. Acesta reprezintă o monedă de schimb a administraţiei locale Portariuc către cei care au trădat PNL-ul. Ştim cu toţii ce oameni se află în spatele acstui HSR. Ştiam că domnul Zmău se regăseşte undeva în această construcţie. În Botoşani, guvernarea PSD nu a reuşit să ducă la bun sfârşit nici măcar unul dintre proiectele pe care şi le-a propus”, a afirmat Cătălina Lupaşcu.

Replica lui Dumitru Zmău a fost una foarte dură. El susţine că fosta sa colegă din PNL nu a demonstrat nimic până acum şi că este agitată de Ţurcanu.

„Ce treabă am eu cu HSR? Când am fost șef la Rutieră m-au verificat și cei de la SRI că a fost cineva care a vorbit prostii despre mine și nu au găsit nimic pentru că nu aveau ce să găsească. Cătălina Lupașcu e agitată de Țurcanu, dar pe mine nu mă interesează, am trecut de partea lui Tăriceanu și a PLR pentru că vroiam să scap de Țurcanu și Antonescu. Ce performanță are Lupașcu asta de o poartă Țurcanu peste tot? A pus-o vicepreședinte la Consiliul Județean, apoi a pus-o adjunct la Inspectoratul Școlar, iar apoi viceprimar. Eu i-am spus că dacă îl vrea pe Viorel Iliuță candidat la Primărie să nu îl bage viceprimar. Iliuță e un băiat cu prestanță și cu minte. Lupașcu nu are nici minte, nu are nimic.
Când întrebam de ce e pusă Lupașcu peste tot mi se spunea că numai Țurcanu știe”, a afirmat Dumitru Zmău.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA