25.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

Un fost preşedinte CJ îl pune la zid pe Macaleţi: „O foaie albă e raportul la nivelul Consiliului Judeţean. Nu s-a întâmplat nimic”

Costica Macaleti (1)

A trecut mai bine de un an de când Consiliul Judeţean Botoşani este condus de social democratul Costică Macaleţi, un an în care singura realizare a preşedintelui CJ este majorarea salariilor. Acesta a promis investiţii record în drumuri dar nu a făcut aproape nimic.

Consilierii judeţeni PNL au vrut să facă un raport al activităţii Consiliului Judeţean dar au avut surpriza să constate că nu au ce scrie în raport.

„Ni s-a solicitat să facem o analiză a actului de guvernare la nivelul Consiliului Judeţean. Ne-a fost foarte uşor. O foaie albă e raportul la nivelul Consiliului Judeţean. Nu s-a întâmplat nimic în investiţii la nivelul Botoşaniului. Sunt mari probleme. Deja Direcţia pentru Protecţia Copilului nu are salarii, deja sunt mari nemulţumiri. Este crimă ca orice excedent să-l duci pe consum”, a afirmat Gheorghe Sorescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA